NEW CERTIFICATES for Specken Hydraulics: ISO 9001:2015 and SCC* 2008/5.1

Specken Hydraulics biedt wereldwijde hydrauliek service

Wij werken waar en wanneer u ons nodig heeft. Indien noodzakelijk verruilt onze hydrauliek monteur zijn servicebus voor het vliegtuig of het schip. De hydrauliek monteurs van Specken Hydraulics hebben gewerkt op schepen in 5 continenten.

Geen tijd voor werkzaamheden in de haven? Onze hydrauliek specialisten stappen aan boord. De werkzaamheden aan hydrauliek installaties worden verricht, terwijl het schip naar de volgende bestemming vaart.

Delen van uw Nederlandse productie naar andere landen?

Naast onze klanten in de scheepvaart en offshore sector bedienen wij onze klanten in de industrie ook in het buitenland. Specken Hydraulics blijft zich te allen tijde inzetten voor haar klanten. Voor tevreden klanten exporteerden wij hydrauliek systemen naar o.a. China en Tsjechiƫ.

Snel hydrauliek onderdelen nodig? Beschikbaar in een ander werelddeel?

Specken Hydraulics neemt geen genoegen met standaard aanlevertijden van producenten wereldwijd. Onze verkoop specialisten gaan voor u tot het uiterste om het onderdeel zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen.

Wilt u meer weten over onze service tarieven in het buitenland? Neem nu contact op met Specken Hydraulics. Tel 078 69 11 0 11

ISO9001-VCA1_DNV-GL_RGB.JPG

ISO.9001_DNV-GL_RGB.JPG

  • Mobiele werkplaats

    Flexibel inzetbaar bij hydrauliek projecten

    Contact
  • Vragen?

    Snel een vakkundig antwoord.

    naar Contact

Uw voordelen

Specken Hydraulics


Van Hennaertweg 12 2952 CA ALBLASSERDAM
T +31 78 6911011
E info@speckenhydraulics.com

Stel een vraag

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.